Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Ερχεται ο Κασάμι!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να τελειώνει με την απόκτηση του Παϊτάμ Κασάμι, ολοκληρώνοντας έτσι μια σπουδαία μεταγραφή που θα τον ισχυροποιήσει στον άξονα, με τον 22χρονο ιδιαίτερα ταλαντούχο παίκτη να έχει σαφέστατα και ισχυρή μεταπωλητική αξία.
Οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τη Φούλαμ είναι στο τελικό στάδιο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το deal αναμένεται να κλείσει αμέσως και από Δευτέρα να έχουμε τις οριστικές θετικές εξελίξεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Σημαντικό ρόλο στην πραγματοποίηση της μεταγραφής παίζει σαφέστατα και ο μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, με τον Κασάμι να έχει ως έξτρα κίνητρο το Τσάμπιονς Λιγκ.
Πουλίδο, Κασάμι και συνεχίζει!
Δύο «κλεισµένες» µεταγραφές έχει ουσιαστικά αυτή τη στιγµή ο Ολυµπιακός, καθώς εκτός από τον Κασάµι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ολοκληρώσει το deal και µε τον Αλαν Πουλίδο, που ως γνωστόν έχει υπογράψει στον Ολυµπιακό και µετά και το «οκ» της µεξικανικής οµοσπονδίας είναι στη διακριτική ευχέρεια των Πειραιωτών η επίσηµη ανακοίνωση. Επίσης, όπως είχαµε αποκαλύψει, ο Ολυµπιακός έχει πάρει και τον νεαρό Σανσιντίνο Σίλβα, που προορίζεται σε πρώτη φάση για τη δεύτερη οµάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: