Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Κανονικά στην Εθνική Νέων

Φέρεται ότι βρέθηκε λύση ανάμεσα στον Θρύλο και την ΕΟΚ, καθώς θα ενσωματωθούν στην Εθνική Νέων τρία πολύτιμα στελέχη της! Οι Ιωάννης Παπαπέτρου, Δημήτρης Αγραβάνης και Ανδρέας Χριστοδούλου θα ενσωματωθούν στην αποστολή της Εθνικής Νέων και θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κρήτης καθώς φαίνεται πως βρέθηκε μια λύση σε πρώτη φάση μεταξύ ΕΟΚ και Ολυμπιακού.
Πλέον, μένει να αποδειχθεί αν αυτή η λύση θα έχει και συνέχεια με τους διεθνείς παίκτες του Θρύλου και στην Εθνική Ανδρών, διότι εκκρεμούν οι κλήσεις των παικτών των Πειραιωτών, ενόψει και του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ, αναφέρει: «Με 15 παίκτες θα ταξιδέψει η Εθνική Νέων Ανδρών αύριο το μεσημέρι για την Κρήτη. Η ΕΟΚ και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Μίσσας, ενημερώθηκαν ότι οι Παπαπέτρου, Αγραβάνης και Χριστοδούλου θα ταξιδέψουν αύριο κανονικά με προορισμό το Ηράκλειο. Ο Μίσσας τόνισε: Μας ενημέρωσαν πριν από λίγο ότι οι παίκτες θα είναι στη διάθεσή της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών, κάτι που σίγουρα είναι θετικό τόσο για την ομάδα, όσο και για τα παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: