Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Σάρωσε με "ερυθρόλευκη" υπογραφή

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών, στο τουρνουά του Πορτογκαλέτε. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε με 6-5 την διοργανώτρια Ισπανία, στο τρίτο της ματς.
Έτσι κατέκτησε και την πρώτη θέση, έχοντας πανηγυρίσει νίκες και στα δυο άλλα παιχνίδια που έδωσε, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη και ξεκινάει στις 14 Ιουλίου.
Στην αποστολή της Εθνικής βρίσκονται δέκα πολίστες του Θρύλου, που πραγματοποίησαν σπουδαίες εμφανίσεις. Μάλιστα σημείωσαν τα 19 από τα 21 γκολ, της Εθνικής στο τουρνουά.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, μέσω του επίσημου προφίλ του στο Facebook, απένειμε τα εύσημα στην Εθνική μας ομάδα, που αποτελείται κυρίως από πολίστες του Θρύλου.
"Μπράβο στην Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών για την 1η θέση στο τουρνουά του Πορτογκαλέτε της Ισπανίας. Οι διεθνείς κέρδισαν και τα τρία παιχνίδια του τουρνουά και ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Στην εθνική μας συμμετέχουν 10 παίκτες του Ολυμπιακού οι οποίοι πέτυχαν τα 19 από τα 21 γκολ στο τουρνουά!", ήταν το σχετικό μήνυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: