Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Εβδομάδα επαφών με Μαρσέιγ-Ζινιάκ

Εβδομάδα εξελίξεων και επαφών αναμένεται να είναι αυτή που διανύουμε στον Ολυμπιακό, αφού στο λιμάνι είναι αποφασισμένοι να βάλουν στην τελική ευθεία το θέμα του σέντερ φορ, με πρώτο στη λίστα τους στον Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ. Οι πρωταθλητές Ελλάδος θέλουν να κάνουν την υπέρβαση στη θέση του στράικερ και να ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό της γραμμή κρούσης της ομάδας και για το λόγο αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να εντείνουν τις επαφές τους με τη διοίκηση της Μαρσέιγ και τον ατζέντη του παίκτη.
Οι δυσκολίες, βέβαια, της μεταγραφής του Γάλλου επιθετικού είναι μεγάλες, όμως στον Ολυμπιακό είναι διατεθειμένοι να παλέψουν για την υλοποίηση της, αλλά  για να συμβεί αυτό θα πρέπει να «πέσουν» στα χρήματα που ζητούν, τόσο η γαλλική ομάδα όσο και ο ίδιος ο 29χρονος φορ.
Η Μαρσέιγ φέρεται να αξιώνει το ποσό των 3.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του, αλλά το γεγονός ότι του χρόνου λήγει το συμβόλαιο του Ζινιάκ και από τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του, ίσως αναγκάσει τους διοικούντες των Μασσαλών να ρίξουν τις απαιτήσεις τους.
Από την άλλη, η πλευρά του Πιέρ-Αντρέ Ζινιάκ θα πρέπει και εκείνη να «πέσει» κι εκείνη σε ένα συμβόλαιο ύψους 1.800.000 ευρώ, ποσό αρκετά υψηλό για τα ελληνικά δεδομένα, όμως το μεγάλο διαπραγματευτικό ατού του Θρύλου είναι η συμμετοχή της ομάδας στο Champions League, κάτι που σίγουρα εξιτάρει τον 29χρονο άσο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: