Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Με... επίκεντρο τον αρχηγό

Λίγα... κομμάτια έχουν απομείνει ακόμα προκειμένου να ολοκληρωθεί το παζλ του ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται κοντά σε κάποιους παίκτες οι οποίοι με το που θα αποκτηθούν, αυτομάτως θα μπουν σε μια φιλοσοφία που θα συνοδεύει φέτος την ομάδα.
Ποια είναι αυτή; Θα έχει κάποια κοινά σημεία με την περσινή. Για να ακριβολογούμε, το παιχνίδι του νέου Ολυμπιακού θα βασιστεί επάνω στον Βασίλη Σπανούλη. Όπως και πέρυσι λοιπόν, έτσι και φέτος πολλά θα περνούν από τα χέρια του αρχηγού, με μία και σημαντική διαφορά, όμως.
Φέτος, ο Ολυμπιακός θα έχει περισσότερες λύσεις, καθώς ναι μεν θα βασίζεται στον Σπανούλη, αλλά όχι εξ ολοκλήρου. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή κι άλλοι παίκτες που θα βοηθούν τον αρχηγό και αυτό θα έχει μερικά καλά. Αφενός θα παίρνει ανάσες και αφετέρου θα παίρνουν και άλλοι τις επιθέσεις «επάνω» τους. Ως εκ τούτου οι αντίπαλοι θα αναγκάζονται να μαρκάρουν πιο στενά, περισσότερους παίκτες και δεν θα αναλώνονται μόνο στον Σπανούλη, όπως πέρυσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: