Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Σταθερά επικρατέστερος ο Πέτγουεϊ

Ο Ολυμπιακός έχει μέχρι τις 20 Ιουλίου να αποφασίσει αν θα κρατήσει τον Μπρεντ Πέτγουεϊ και μέχρι τότε θα ακουστούν δεκάδες ονόματα για την θέση «4».
Το σίγουρο είναι πως μέχρι στιγμής, ο Αμερικανός είναι ο επικρατέστερος για να καλύψει την θέση πίσω από τον Γιώργο Πρίντεζη, καθώς κανείς από τους προτεινόμενους παίκτες δεν καλύπτει με καλύτερο τρόπο, τις ανάγκες που ο ίδιος εξυπηρετεί.
Υπάρχουν, μάλιστα, μερικοί για τους οποίους δεν έχει γίνει καν συζήτηση, όπως ο Νταβίς Μπερτάνς. Μπορεί η Σερβική ιστοσελίδα «novosti.rs» να έγραψε πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Λετονό φόργουορντ της Παρτίζαν, όμως η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική για το Θρύλο.
Μόλις πριν από μερικές μέρες ο συγκεκριμένος παίκτης προτάθηκε από τον ατζέντη του, αλλά δεν εξετάσθηκε, καθώς για να φύγει από την Παρτίζαν θα πρέπει να δοθούν 200.000 ευρώ στην ομάδα του, ενώ ο ίδιος θέλει κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ το χρόνο. Όλα αυτά την στιγμή που ο μισθός του Πέτγουεϊ είναι στα 200.000 δολάρια!
Ο Μπερτάνς είναι καλός παίκτης με μεγάλη ευχέρεια στο τρίποντο, αλλά μόνο αν οι απαιτήσεις του μειωθούν στο ένα τρίτο, θα μπορούσε να απασχολήσει τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: