Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Πιο ουσιαστικός από ποτέ

Η πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, έκανε όλους τους Έλληνες κάτι παραπάνω από περήφανους. Για ακόμη μια φορά μας έβγαλαν στους δρόμους, αποδεικνύοντας μας πόσο έχει μεγαλώσει η Ελλάδα σε εθνικό επίπεδο.
Πολλοί από τους ποδοσφαιριστές μάλιστα που ήταν από τα βασικά στελέχη αυτής της επιτυχίας, βρίσκονται στο ρόστερ του Θρύλου. Όλοι τους και ο καθένας ξεχωριστά έδωσαν τα πάντα, ώστε η Ελλάδα να περάσει στις οκτώ καλύτερες ομάδες του κόσμου.
Ένας από τους διακριθέντες, ήταν και ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα, τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση. Έτρεξε, δημιούργησε ευκαιρίες με τα πολύ καλά χτυπήματα στα στημένα και τις σέντρες του, ενώ ήταν και αυτός που κέρδισε την κόκκινη κάρτα του Κοσταρικανού. Έμοιαζε να μην ξεμένει ποτέ από δυνάμεις, μιας και στο χθεσινό παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό της παράτασης έκανε κούρσες και δημιουργούσε κινδύνους για την εστία της Κόστα Ρίκα.
Συνολικά η παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν πολύ καλή, δείχνοντας πιο έμπειρος από κάθε άλλη φορά, ουσιαστικός, ενώ παράλληλα έβγαλε περίσσιο πάθος σε κάθε μονομαχία και στιγμή των αγώνων.
Προφανώς και είναι κέρδος για τον Ολυμπιακό οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Χολέμπας, όσο και των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών του Θρύλου, οι οποίοι έδειξαν πως με τις συνεχόμενες παρουσίες τους στο ευρωπαϊκό στερέωμα με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, έχουν «ψηλώσει» πάρα πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: