Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Το "BMO" περιμένει το Θρύλο

Το πρώτο ραντεβού του Ολυμπιακού στο πλαίσιο του International Champions Cup έχει δοθεί στον Καναδά και πιο συγκεκριμένα στο Τορόντο και το BMO Field.
Εκεί θα αντιμετωπίσει την ιταλική Μίλαν σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να καθηλώσει το ποδοσφαιρικό κοινό.
Το ΒΜΟ Field άνοιξε τις πύλες του το 2007 και ουσιαστικά είναι το πρώτο αμιγώς ποδοσφαιρικό γήπεδο του Καναδά. Από την ημέρα της κατασκευής του αποτελεί την βασική έδρα της εθνικής ομάδας του Καναδά καθώς και της Toronto F.C. που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του εθνικού πρωταθλήματος.
Το 2007 ήταν ένα από τα γήπεδα που φιλοξένησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο Κ-20 και υπολογίζεται ότι στα συνολικά 12 παιχνίδια που έλαβαν χώρα στο BMO πάνω από 260.000 προσήλθαν στο γήπεδο.
Μέχρι σήμερα πάντως πέρα από σημαντικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες, όπως ο τελικός Κυπέλλου του MLS το 2010, έχει φιλοξενήσει διεθνής αγώνες ράγκμπι και λακρός.
Φέτος, πέρα από την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Μίλαν, θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών Κ-20.
Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το ματς με τους "ροσονέρι" και επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια, μπορούν να το κάνουν εφόσον επισκεφτούν την ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής του τουρνουά, www.internationalchampionscup.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: