Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

"Είχε επιτυχία το φετινό πείραμα"

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την αγωνιστική περίοδο 2013-14 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών στο Πινγκ Πονγκ και φρόντισε να ενισχυθεί τόσο στους Άνδρες όσο και στις Γυναίκες ακόμη περισσότερο προκειμένου να έρθουν νέες κούπες στο... Λιμάνι.
Δεν είναι όμως μόνο τ' αγωνιστικά τμήματα τα οποία φέρνουν επιτυχίες αλλά και η Ακαδημία. Πολλοί μικροί αθλητές, οι οποίοι είχαν δοθεί σε άλλους συλλόγους για να παίξουν, κατέκτησαν μετάλλια στα Ανοιχτά Πρωταθλήματα και έδειξαν πως σε λίγα χρόνια θα μπορούν ν' αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.
Ο προπονητής, Γιώργος Χριστοφοράκης, μιλώντας για την ανάπτυξη στην Ακαδημία σημείωσε: "Τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά. Όλα τα παιδιά μας διακρίθηκαν στα Ανοιχτά Πρωταθλήματα και έδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει. Το φετινό πείραμα πέτυχε και τη νέα σεζόν θα πάμε ακόμη καλύτερα. Ο Ολυμπιακός "χτίζει" τους αυριανούς Πρωταθλητές και δεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα για έναν σύλλογο να έχει αθλητές από τα σπλάχνα του. Με πρόγραμμα, επιμονή και πίστη θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο για ν' ανέβουμε ακόμη ψηλότερα". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: