Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

«Πρόταση 4 εκατ. για Τάνασε»

Δημοσιεύματα από τη Ρουμανία κάνουν λόγο εκ νέου για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κρίστι Τάνασε και μάλιστα το προχωρούν ακόμα περισσότερο, υποστηρίζοντας πως οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Ρουμάνο μεσοεπιθετικό στη Στεάουα Βουκουρεστίου. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «prosport» αποκαλύπτει πως οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν επίσημη προσφορά στη ρουμανική ομάδα ύψους 4.000.000 ευρώ για την απόκτηση του παίκτη, με το εν λόγω ρεπορτάζ να είναι απόλυτα ενημερωμένο για τις επικείμενες αποκτήσεις των Κώστα Μήτρογλου και Παπακουλί Ντιόπ που προβάρουν τα ερυθρόλευκα.
 «Ο Ολυμπιακός Πειραιώς είναι μία από τις πιο δραστήριες ομάδες στην μεταγραφική αγορά αυτό το καλοκαίρι. Μόλις παραχώρησε τον αμυντικό Χοσέ Χολέμπας στη Ρόμα για 1.000.000 ευρώ. Ένας από τους στόχους του είναι ο Κρίστιαν Τάνασε της Στεάουα Βουκουρεστίου, για τον οποίο έγραψε αποκλειστικά η "ProSport" πως προσφέρθηκε το ποσό των 4.000.000 ευρώ», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα. 
Αξίζει να σημειωθεί πως με την επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό, το συγκεκριμένο σενάριο δεν δείχνει να έχει βάση, με τους Ρουμάνους να μην φημίζονται και για την εγκυρότητά τους, αν και θα πρέπει να περιμένουμε λίγες ώρες ακόμα μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: