Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Κλείνει στην Τραμπζονσπόρ ο Αβραάμ

Στην Τραμπζονσπόρ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, καθώς οι Τούρκοι έκαναν πρόταση στον Ολυμπιακό που το συζητάει...
Το θέμα της αποχώρησής του ξεκίνησε από τον ίδιο τον διεθνή αμυντικό, ο οποίος βλέποντας ότι ακόμα και μετά την αποχώρηση του Μανωλά, ο Μίτσελ εμπιστεύεται τον Μποτία ως παρτενέρ του Αμπιντάλ, θεώρησε ότι είναι καλύτερο να φύγει από τους «ερυθρόλευκους», μιας και δεν υπολογίζεται ως βασικός.
Οσο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, προέκυψε από τα τουρκικά ΜΜΕ που ανέφεραν πως η ομάδα της Τραπεζούντας ψάχνει κάποιον αμυντικό που θα κάνει τη διαφορά στα μετόπισθεν. Και ο διεθνής στόπερ του Ολυμπιακού ήταν αυτός που τους κάλυπτε. Μάλιστα, οι Τούρκοι έκαναν πρόταση στους πρωταθλητές Ελλάδας (σήμερα τα ξημερώματα) και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, την ύπαρξη των οποίων επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της το απόγευμα της Δευτέρας (1/9) η ίδια η τουρκική ομάδα.
«Ενημερώνουμε ότι έχουμε ξεκινήσει συνομιλίες με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου από το σύλλογό μας» αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τον Τύπο από τη γειτονική χώρα ο Αβραάμ «πέταξε» για την Τραπεζούντα για να περάσει από εξετάσεις, πληροφορίες που ενισχύονται από το ότι ο Έλληνας στόπερ πήρε άδεια σήμερα (1/9), ώστε να μην δώσει το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της εθνικής μας ομάδας υπό τις οδηγίες του Κλαούντιο Ρανιέρι.
Αν τελικά το deal «κλείσει», ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτηση κι άλλου αμυντικού, αν και η αλήθεια είναι πως ο Μίτσελ δεν φάνηκε να υπολογίζει τον Αβραάμ, επιλέγοντας στα πρώτα ματς τον Μποτία (σ.σ. αγοράστηκε αντί του Μανωλά) στο πλευρό του Αμπιντάλ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: