Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Κληρώνει για τη λίστα του Ch. League

Με τη μεταγραφή του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς ο Ολυμπιακός θα κλείσει το ρόστερ του για τη νέα χρονιά και απομένει μόνο να δούμε ποιοι παίκτες θα κληθούν να αποχωρήσουν από την ομάδα, λόγω του ότι δεν βρίσκονται στα πλάνα του Μίτσελ κι επειδή ο Ισπανός προπονητής θέλει να δουλέψει με συγκεκριμένο αριθμό ποδοσφαιριστών.
Έτσι, τις τελευταίες ώρες μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου αναγκαστικά θα παραχωρηθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές με τη μορφή δανεισμού, ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να μην μείνουν ανενεργοί μέσα στη σεζόν, αφήνοντας και τον Ισπανό προπονητή να δουλέψει με εκείνους που υπολογίζει για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Παράλληλα, ο Θρύλος θα πρέπει να δηλώσει μέχρι την Τρίτη το βράδυ και τη λίστα με τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα στο φετινό Champions League, εκεί που αναμένεται να υπάρξουν και εκπλήξεις από τον Μίτσελ, ο οποίος έχει πληθώρα λύσεων σε όλες τις θέσεις και αναγκαστικά θα αφήσει κάποιους εκτός ευρωπαϊκής λίστας.
Σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται οι Ρομπέρτο, Μέγιερι, Ελαμπντελαουί, Παπαδόπολος, Μποτία, Αμπιντάλ, Σιόβας, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Μανιάτης, Ντομίνγκες, Αφελάι, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Μήτρογλου και Μπενίτες, με τους Φουστέρ, Γκαζαριάν, Μπουχαλάκη, Σαλίνο και Σαβιόλα να μονομαχούν για τρεις θέσεις.
Από 'κει και πέρα, στη λίστα Β' με τους γηγενείς παίκτες που πρέπει να έχει κάθε ομάδα στο ρόστερ της θα βρίσκονται σίγουρα οι Φορτούνης, Διαμαντάκος, Χουτεσιώτης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: