Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Έρχεται ξημερώματα ο "φονιάς"

Ο Κώστας Μήτρογλου είχε γράψει μέσω από το προφίλ του στα social media που επιστρέφει στον Θρύλο, στο "σπίτι" του! Κι αυτό είναι γεγονός. Ήδη ο διεθνής επιθετικός αναχώρησε από την Αγγλία με προορισμό την Ελλάδα. "Πέταξε" το βράδυ του Σαββάτου από το Λονδίνο και τα ξημερώματα αναμένονταν να έφτανε στην Αθήνα.
Κι αν όλα πάνε καλά, την Κυριακή θα ολοκληρωθεί η επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Κάτι που ήθελε πάρα πολύ ο Μίτσελ, κάτι που ήθελε πάρα πολύ η διοίκηση του συλλόγου, κάτι που ήθελε πάρα πολύ και ο ίδιος ο Κώστας.
Ο Μίτσελ είχε τονίσει πολλές φορές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και ειδικότερα στη συνέντευξη που είχε δώσει στην Κωνσταντινούπολη, πως είναι σε ανοικτή… γραμμή με τον "πιστολέρο" που έκανε ό,τι μπορούσε για να πείσει την Φούλαμ και να του επιτρέψει να γυρίσει στον Ολυμπιακό.
Οι δικές του ενέργειες και οι κινήσεις της διοίκησης του Θρύλου μάλλον έπιασαν τόπο, από τη στιγμή που μπήκε στο αεροπλάνο το βράδυ του Σαββάτου. Ο "πιστολέρο" προσπάθησε πάρα πολύ για να έχει αίσιο τέλος αυτή η ιστορία κι όπως φαίνεται, τα κατάφερε.
Και με αυτόν τον τρόπο οι πρωταθλητές Ελλάδας καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τη θέση του επιθετικού. Αποκτώντας έναν σέντερ φορ που "εκτελεί" με απίστευτη ταχύτητα.
Έναν παίκτη που ξέρει καλά την ομάδα, έναν ποδοσφαιριστή που δεν θα έχει θέμα προσαρμογής και έναν επιθετικό που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Όλα τα παραπάνω τον καθιστούν ως την ιδανική περίπτωση.
Και ο "φονιάς" ξέρετε καλά σε ποιόν έχει ιδιαίτερη... προτίμηση. Γουστάρει να "καρφώνει" τις βαζέλες. Και θα το ξανακάνει... Εξάλλου, στη φωτογραφία που είχε βάλει στα social media του, ήταν από το ματς που τους έριξε δύο "πιστολιές" και τους έστειλε να... κλαίνε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: