Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

«Νιώθω πολύ άνετα πλέον»

Για την πρόσφατη νίκη του Θρύλου επί της Βέροιας, αλλά και το μέλλον της ομάδας του, μίλησε ο διεθνής Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, στην εφημερίδα «Πρωταθλητής», όπου  δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Με τη Βέροια  έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε όλα μας τα γκολ. Πετύχαμε το πρώτο σχετικά νωρίς, κι ενώ είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε κι άλλα, φτάσαμε προς το τέλος του αγώνα με ένα σκορ που θα μπορούσε να μας δημιουργήσει προβλήματα, αν πετύχαινε γκολ ο αντίπαλος.
Δεν σταματήσαμε, όμως, να κάνουμε ευκαιρίες και τελικά πήραμε το αποτέλεσμα που αξίζαμε, βάσει της απόδοσης και των φάσεων που είχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς.
Είναι φυσιολογικό όταν παίζεις με μια τόσο καλή ομάδα όπως η Ατλέτικο να καταβάλλεις μεγαλη προσπάθεια. Προφανώς κι υπήρχε κούραση, όμως νομίζω ότι και απόψε (σ.σ. το βράδυ του Σαββάτου) δώσαμε ότι είχαμε για να πετύχουμε το στόχο μας, όπως κι έγινε τελικά.
Πλέον νιώθω πολύ άνετα στην ομάδα. Αισθάνομαι ότι είμαι σε καλή φόρμα, έχω μάθει ακόμα καλύτερα τους συμπαίκτες μου και νομίζω ότι είμαι σε καλό δρόμο, προκειμένου να γίνω ακόμα καλύτερος με το πέρασμα των αγώνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: