Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Με Τσόρι για τα σπουδαία!

Σημασία για έναν παίκτη σε όποια ομάδα και αν αγωνίζεται, είναι να έχει καλή απόδοση είτε παίζει με την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είτε με τη Βέροια και τον Λεβαδειακό. Αυτό κάνει από την πρώτη στιγμή που ήρθε στο Λιμάνι ο Τσόρι Ντομίνγκες. Εννοείται πως θα υπάρχουν και μέρες στις οποίες δεν θα του βγαίνει τίποτα, αλλά σε γενικές γραμμές η απόδοσή του είναι πάντα σε υψηλά επίπεδα και για αυτό τον έχουν εκτιμήσει όλοι.
Στον αγώνα με τη Βέροια, ο Ντομίνγκες ήταν ο καλός Ντομίνγκες, αυτός που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε όλοι μας. Μοίρασε σωστά την μπάλα, ήταν σοβαρός από την αρχή έως το τέλος του αγώνα και έβγαζε μπροστά τον Ολυμπιακό με μεγάλη ταχύτητα, εκτός βέβαια από το τελευταίο 15λεπτο, καθώς κουράστηκε και αναγκάστηκε να χαμηλώσει τον ρυθμό του.
Αυτό που έχει, όμως, μεγαλύτερη σημασία, είναι το γεγονός πως ο Αργεντινός παικταράς παίζει σχεδόν πάντα σοβαρά, δυνατά και ουσιαστικά, κάτι το οποίο τον έχει κάνει να ξεχωρίσει όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: