Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ανοιξε λογαριασμό ο Μητρογκόλ

Αρχίζει και ρολάρει ο «πιστολέρο», που έχει ανοίξει λογαριασμό τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα. Μετά το γκολ που πέτυχε επί της Ατλέτικο Μαδρίτης λοιπόν, ο Έλληνας στράικερ πέτυχε γκολ και κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας. Μπορεί να «έκλεψε» το πέναλτι από τον Τσόρι, αλλά τα βρήκαν και όλοι μαζί συνεχίζουν για το καλό του Θρύλου ενωμένοι και χωρίς διαφορές.
Το θέμα για τον «πιστολέρο» είναι πως έχει αρχίσει να ανεβάζει στροφές, τώρα που τον χρειάζεται περισσότερο από ποτέ ο Ολυμπιακός. Τώρα δηλαδή που υπάρχουν οι αγώνες του Champions League και θα κριθεί η πρόκριση μέσα σε λίγες εβδομάδες.
Και τι δεν έκανε λοιπόν χθες με τη Βέροια ο παικταράς, δίνοντας συνέχεια από τον αγώνα της Τρίτης. Είχε δοκάρι, σκόραρε, απείλησε, έχασε ευκαιρίες και με λίγα λόγια τα έκανε όλα. Σούπερ ο Μήτρογλου, αρχίζει να ανεβαίνει και αυτό το κάνει την πιο κατάλληλη στιγμή.
Το χθεσινό του γκολ ήταν το πέμπτο κόντρα στη Βέροια από τα 12 που έχει σημειώσει ο Ολυμπιακός στα τρία πρόσφατα παιχνίδια των δύο ομάδων στον Ναό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: