Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα φόρμουλα για τον Κασάμι

«Θησαυρό» φαίνεται να έχει βρει στο πρόσωπο του Παϊτίμ Κασάμι ο Ολυμπιακός και συνεπώς ο Μίτσελ. Ο Ελβετός μέσος αποκτήθηκε φέτος το καλοκαίρι από τους μόνιμους πρωταθλητές Ελλάδας και μέχρι στιγμής δείχνει να βγάζει τα λεφτά του, όπως λέγεται λαϊκά. Έχει σημειώσει τρία γκολ, παίζει με πάθος σε κάθε αγώνα και μπαίνει με «νεύρο» σε κάθε φάση, ενώ μοιράζει και ασίστ κιόλας.
Αυτά είναι τα οποία έχουν κάνει τον προπονητή της ομάδας να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Γιατί βλέπει έναν παίκτη να δοκιμάζει συχνά το πόδι του, να γίνεται επικίνδυνος στο ψηλό παιχνίδι, να κάνει γκολ μπαίνοντας στην περιοχή, αλλά και να μοιράζει ασίστ, όπως στον αγώνα με την Ατλέτικο, αλλά και με τον ΟΦΗ.
Βλέπουμε λοιπόν πως ο Κασάμι είναι παίκτης ο οποίος προσφέρει πάρα πολλά σε κάθε παιχνίδι της ομάδας και αυτός είναι ο λόγος που ο Μίτσελ του αλλάζει θέσεις, καθώς σκοπός του Ισπανού είναι να τον χρησιμοποιήσει πιο πολύ στην επίθεση. Και αυτό το ψάχνει ο Ισπανός και μάλιστα, δεν αποκλείεται προσεχώς να δούμε τον Ελβετό πιο πολύ στην επίθεση, αφού στο κέντρο υπάρχουν παίκτες οι οποίοι μπορούν να σηκώσουν το βάρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: