Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

«Το πιο δύσκολο τουρνουά»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του λίγο πριν από την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου θα συμμετέχει στο «Rixos Cup», στάθηκε στο επίπεδο των ομάδων που θα αντιμετωπίσει ο Θρύλος. Ο Έλληνας τεχνικός, τόνισε επίσης πως η ομάδα δεν θα κινηθεί για την απόκτηση παίκτη στη θέση «3» και δήλωσε ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» στην προετοιμασία.
«Πάμε να παίξουμε το πιο δύσκολο τουρνουά όλης της προετοιμασίας. Αν δούμε τους αντιπάλους θα καταλάβουμε πως δεν έχουν καμία σχέση με το επίπεδο των ομάδων που παίξαμε στην Ιταλία. Μετά θα ακολουθήσει το τουρνουά στο Ρέθυμνο και έπειτα από αυτό θα μπούμε στις επίσημες υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν», ήταν τα πρώτα λόγια του «ερυθρόλευκου» κόουτς.
Στη συνέχεια, ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας, λέγοντας τα εξής: «Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται μέχρι στιγμής. Σε αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας προσπαθούμε να ενσωματώσουμε τους νέους παίκτες στη φιλοσοφία της ομάδας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ανταποκρίνονται θετικά».
Όσον αφορά τους τραυματισμούς των Ντάρντεν και Παπαπέτρου και εάν υπάρχει σκέψη να αποκτηθεί άλλος παίκτης σε αυτή τη θέση, ο Έλληνας τεχνικός ήταν ξεκάθαρος: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάρουμε παίκτη στο "3", ο Ντάρντεν το πολύ σε έναν μήνα θα είναι έτοιμος. Δεν υπάρχει λόγος να πάρουμε άλλον παίκτη και θα περιμένουμε και τον Παπαπέτρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: