Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

"Μια ξεχωριστή εμπειρία"

Πρωτοποριακή και στα πρότυπα μεγάλων συλλόγων του εξωτερικού, ήταν η κίνηση προπόνησης του Elite Group της Ακαδημίας του Θρύλου, υπό τις οδηγίες του Μίτσελ.
Είναι κάτι που θα γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε και οι νεαροί να μπαίνουν από νωρίς στο κλίμα της πρώτης ομάδας.
Για μια ξεχωριστή εμπειρία μίλησαν οι Άρντιτ Τόλι, Δημήτρης Νικολάου και Αντώνης Φουάσης, που πήραν μέρος στην προπόνηση, τονίζοντας πως είναι τιμή τους που δούλεψαν κάτω από τις οδηγίες του Μίτσελ.
Αναλυτικά τα όσα είπαν και οι τρεις στο Olympiacos TV:
Πόσο σημαντική ήταν η σημερινή εμπειρία, να προπονηθείτε υπό τις οδηγίες του κ. Μίτσελ;
Άρντιτ Τόλι: "Βέβαια, ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία. Πιστεύω όλα τα παιδιά δείξαμε ένα πολύ καλό εαυτό. Δείξαμε ότι δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα στις προπονήσεις. Ήταν τιμή μας να δουλέψουμε σε ένα σκληρό επίπεδο. Να δούμε πως εργάζεται και η πρώτη ομάδα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που έγινε αυτή η προπόνηση και ευχόμαστε να γίνεται στο μέλλον συχνά".
Τι κρατάτε από τα όσα έγιναν σήμερα και τις οδηγίες του κ. Μίτσελ;
Δημήτρης Νικολάου: "Κρατάμε ότι το επίπεδο στην μεγάλη ομάδα είναι πολύ σκληρό και γρήγορο, ώστε να δουλεύουμε και στις Ακαδημίες όσο πιο γρήγορα μπορούμε, ώστε να φτάσουμε στο επίπεδο της μεγάλης ομάδος και να καταφέρουμε να μπούμε μέσα στην πρώτη ομάδα".
Πόσο πολύ σας βοηθάει αυτό που έγινε σήμερα;
Αντώνης Φουάσης: "Σίγουρα μας βοηθάει γιατί είναι ένα τεράστιο κίνητρο, να γνωρίζουμε καινούρια πράγματα και να παίρνουμε μία ιδέα από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Σίγουρα μας βοηθάει. Μας δείχνει τον τρόπο για να δουλέψουμε σκληρά. Κάτω το κεφάλι. Δουλειά και τίποτα άλλο! Είναι μία καλή βοήθεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: