Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Βαρύ πρόγραμμα για Θρύλο

Ο φετινός Α' γύρος σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολος για τους Πειραιώτες, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, έπαιξαν με τον ΠΑΟ στον Ναό, ενώ αύριο θα αγωνιστούν στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Σε όλα αυτά τα δύσκολα παιχνίδια, συνυπολογίστε το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει αγωνιστεί με Ατλέτικο Μαδρίτης και με Γιουβέντους.
Πραγματικά, ίσως και να μην υπάρχει χειρότερος Α' γύρος από πλευράς δυσκολίας τα τελευταία χρόνια για τον Ολυμπιακό. Και οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται να τα καταφέρνουν, καθώς ναι μεν υπάρχουν μερικές απώλειες βαθμών, αλλά σε γενικές γραμμές έχουν αντεπεξέλθει τόσο εντός συνόρων όσο και εκτός.
Ιδιαίτερα βαρύ το πρόγραμμα του Ολυμπιακού αυτή την περίοδο και αν δεν είχε αναβληθεί ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ, τότε θα είχε παίξει και με αυτόν, με όλες τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος δηλαδή.
Σε γενικές γραμμές λοιπόν, για νέα ομάδα όπως είναι στην ουσία, καθώς υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα, ο Ολυμπιακός έχει σταθεί άριστα και θα συνεχίσει έτσι έως ότου φτάσει στην επίτευξη των στόχων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: