Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

«Κλειδί η άμυνα»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Νεπτούνας με 85-81 στην Λιθουανία μετά από ένα ματς θρίλερ στα τελευταία λεπτά της παράτασης. Ο Μίλαν Τόμιτς δήλωσε ό,τι παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν και έφτασαν σε μια νίκη που χτίζει την ομάδα. Ο προπονητής του Θρύλου έμεινε ευχαριστημένος από την άμυνα και την συγκέντρωση που επέδειξαν οι παίκτες του.
Αναλυτικά ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίλαν Τόμιτς δήλωσε στο κανάλι της Ευρωλίγκα: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε πολλά προβλήματα, μας λείπουν οι Πρίντεζης, Ντάρντεν, Παπαπέτρου που είναι τραυματίες, ο Πέτγουεϊ είχε ένα πρόβλημα στην μέση, είχαμε πολλά προβλήματα. Ελπίζω όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι να το ευχαριστήθηκαν. Κλειδί για την νίκη μας ήταν η άμυνα που παίξαμε και η συγκέντρωση που δείξαμε κατά την διάρκεια του αγώνα. Ακόμα και όταν μείναμε πίσω στο σκορ παίξαμε σαν ομάδα και επιστρέψαμε. «Χτίζεις χαρακτήρα» σαν ομάδα με τέτοιες νίκες».
Λίγο αργότερα μιλώντας και στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι που ελπίζω να το ευχαριστήθηκαν όλοι. Νικήσαμε στην παράταση ήμασταν η καλύτερη ομάδα και παίξαμε σαν πρωταθλητές. Έχουμε πολλά προβλήματα, ο Πρίντεζης, ο Παπαπέτρου και ο Ντάρντεν είναι τραυματίες, ο Πέτγουεϊ και ο Ντάνστον αντιμετώπιζαν κάποια μικροπροβλήματα, είναι λογικό να στηριζόμαστε στους περιφερειακούς μας παίκτες. Πρέπει να χαρούμε τη νίκη μας είτε είναι με τρείς είτε με τριάντατρεις πόντους. Τώρα, αύριο έχουμε δουλεία, έχουμε την αναμέτρηση με την ΑΕΚ την Δευτέρα. Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες στα αποδυτήρια για την νίκη της ομάδας. Ο Αγραβάνης έκανε καλή εμφάνιση, δουλεύει πολύ στις προπονήσεις, αλλά έχει δουλεία ακόμα, κάθε μέρα βελτιώνεται αλλά πρέπει να πάρει εμπειρίες και εικόνες μέσα από τους αγώνες. Επόμενος αγώνας στην Ευρωλίγκα είναι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια καυτή έδρα αλλά πριν από αυτό έχουμε την αναμέτρηση με την ΑΕΚ».
Τέλος όταν ρωτήθηκε για το αν θα χρησιμοποιηθεί ο Ντάρντεν στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα απάντησε ό,τι: «Έχουμε πολλές μέρες ως τότε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: