Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

«Να ελέγξουμε τον ρυθμό»

Ο Μίλαν Τόμιτς λίγο πρν από την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Λιθουανία, μίλησε για το προφίλ της Νεπτούνας και τόνισε πως στόχος του Θρύλου στο παιχνίδι της Παρασκευής είναι να ελέγξει το ρυθμό και να κόψει τα τρίπονα της αντιπάλου του.
«Η Νεπτούνας είναι μια ομάδα που παίζει με αρκετή ενέργεια, ιδιαίτερα στο γήπεδο της. Τους αρέσει να τρέχουν στον αιφνιδιασμό και να σουτάρουν πολλά τρίποντα, είτε στο σετ παιχνίδι είτε σε καταστάσεις αιφνιδιασμού. Παίζουν δυνατά, σουτάρουν αρκετά και είμαστε νομίζω προετοιμασμένοι καλά γι’ αυτό το ματς. Θέλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, να κόψουμε τα τρίποντα τους είτε στον γρήγορο ρυθμό, είτε στο σετ παιχνίδι και θεωρώ πως θα πάμε καλά».
Στη συνέχεια ο κόουτς του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για το εάν οι δύο ομάδες μοιάζουν τακτικά στο παιχνίδι τους και απάντησε πως «δεν θα το έλεγα αυτό. Κάποιοι έλεγαν πως ο Ολυμπιακός κακώς σούταρε 34 τρίποντα με τον Κολοσσό Ρόδου. Από τη στιγμή που σε αφήνουν, πρέπει να σουτάρεις κατά τη γνώμη μου. Δηλαδή όταν σου αφήνουν το τρίποντο, τι να κάνουμε, να μπούμε μέσα;».
Σε ό,τι αφορά την ετοιμότητα του Τρεμέλ Ντάρντεν και του Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο προπονητής των Πειραιωτών ήταν ξεκάθαρος. «Ο Ντάρντεν θα είναι μαζί μας, αλλά  δεν θα τον χρησιμοποιήσουμε στο παιχνίδι, απλώς είναι καλό να είναι με την ομάδα από τη στιγμή που έχει κάνει δυο προπονήσεις μαζί μας. Ο Μπρεντ είχε έναν σπασμό στη μέση χθες στην προπόνηση και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Νομίζω θα παίξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: