Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Η ξεχωριστή πρωτοβουλία του Μίτσελ

Όταν ένας άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να βοηθά τους συνανθρώπους του, όταν εκείνοι το έχουν ανάγκη, η προσφορά του είναι ανεκτίμητη! Στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε στον Μίτσελ.
Ο τεχνικός του Θρύλου κάνει πάντα ό,τι μπορεί όταν ένα παιδί τον έχει ανάγκη. Αυτή τη φορά είναι ο Ιβάν ντε Πέδρο, ένα παιδάκι από την Ισπανία που πάσχει από το σύνδρομο του Angelman. Μια ασθένεια που επηρεάζει ένα στα 20.000 παιδιά που γεννιούνται!
Ο Ισπανός προπονητής μέσα από το προφίλ του στο facebook έστειλε το μήνυμά του ζητώντας από τον κόσμο, όσους δηλαδή τον ακολουθούν στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, να βοηθήσουν τον νεαρό συμπατριώτη του.
Στο σχετικό του μήνυμα, το οποίο έχει τίτλο «Για το χαμόγελο του Ίθαν» αναφέρει: «όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι θεραπείας που χρειάζεται να κάνει ο Ίθαν για να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του είναι πάρα πολύ ακριβές. Και όλοι οι φίλοι του πρέπει να τον βοηθήσουμε».
Στο φινάλε έχει γράψει και τον αριθμό λογαριασμού όπου μπορούν όσοι έχουν τη δυνατότητα, να καταθέσουν ορισμένα χρήματα για να δώσουν κι εκείνοι μια μικρή βοήθεια στον Ίθαν ντε Πέδρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: