Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

«Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό»

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης τόνισε πως θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στο ερυθρόλευκο ρόστερ και να είναι πανέτοιμος όταν του ζητηθεί να αγωνιστεί. Ο νεαρός γκολκίπερ του Θρύλου, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί για την ομάδα εκφράζοντας τη βεβαιότητά του πως οι Πειραιώτες θα τα βγάλουν εις πέρας από τα συνεχόμενα ματς, το γεγονός ότι δουλεύει διπλα στους Ρομπέρτο και Μέγιερι, αλλά και το ματς με την Κέρκυρα. Αναλυτικά όσα είπε ο Λευτέρης Χουτεσιώτης στη Nova:
«Είχαμε πολλά θετικά αποτελέσματα φέτος, Δείξαμε ότι οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού μπορούν να κάνουν βήματα προς τα εμπρός. Νομίζω πως μπορούν να φτάσουν πολύ μακριά τα παιδιά, τους έχω παρακολουθήσει, έχουν ένα πάρα πολυ καλό σύνολο και μπορούν να προχωρήσουν».
Για το πώς είναι η αίσθηση να δουλεύει δίπλα στον Ρομπέρτο και τον Μέγιερι: 
«Είναι μία σπουδαία εμπειρία για μένα. Κάθε παιδί ξεχωριστά έχει να μου προσφέρει κάτι. Ελπίζω να είναι το ίδιο και γι' αυτούς. Είναι πολύ σημαντικό για μένα, κερδίζω εμπειρίες, δουλεύουμε πολύ σκληρά καθημερινά. Προσπαθώ να βελτιωθώ και νομίζω πως είμαστε καλό δρόμο».
Για το ποιες είναι οι προσωπικές του φιλοδοξίες: 
«Εγώ γεννήθηκα στον Ολυμπιακό, είμαι τόσα χρόνια εδώ και θέλω να συνεχίσω να είμαι εδώ. Κάνω τα αδύνατα - δυνατά για να είμαι εδώ σε αυτήν την ομάδα».
Για το πόσο δύσκολη είναι η επιστροφή της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά από έναν αγώνα Champions League: 
«Ο Ολυμπιακός είναι είναι πάντα έτοιμος για όλες τις διοργανώσεις, για όλες τις απαιτήσεις που μπορεί να προκύψουν. Η ομάδα είναι πάντα έτοιμη να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο της, όποιος και να είναι αυτός. Οπότε, είμαστε πάντοτε δεμένοι, ένα σύνολο για να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο με την ίδια σοβαρότητα και με την ίδια δύναμη».
Για τον αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα, αν του ζητηθεί: 
«Προσπαθώ, αγωνίζομαι καθημερινά γι' αυτό. Θα δείξει, θα φανεί τη στιγμή που θα χρειαστεί, τώρα ό,τι και να πω θα είναι λίγο. Είναι πολύ δύσκολο, τα παιδιά που το κάνουν έχουν τεράστιες εμπειρίες και ικανότητες».
Για το επερχόμενο ματς της Κυριακή κόντρα στην Κέρκυρα: 
«Βλέπουμε όλες τις ομάδες με την ίδια εικόνα. Δεν αντιμετωπίζουμε κάθε αντίπαλο με διαφορετική άποψη. είναι ένας καλό αντίπαλος, παίζουμε στην έδρα τους, θα είναι ανταγωνιστικοί, είναι στο χέρι μας φυσικά, αλλά θα πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».
Για το αν είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός να ανεπεξέλθει στις συνεχόμενες αγωνιστικές απαιτήσεις μέχρι τις 20 Δεκέμβρη: 
«Ο Ολυμπιακός πάντα είναι έτοιμος. Έχει δείξει και στο παρελθόν ότι με δύσκολα προγράμματα και με πολλά παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα είναι πάντα εντάξει στις απαιτήσεις του και πάντα δυναμκός, οπότε θα αποδείξει για άλλη μία φορά ότι σε όλα τα παιχνίδια μπορεί να είναι το ίδιο δυνατός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: