Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Κολόμβος: "Αντιδράσαμε καλά"

Αποτέλεσμα κατάφερε να πάρει ο Θρύλος στην έδρα της Μπρέσια. Οι "ερυθρόλευκοι" αναδείχθηκαν ισόπαλοι 9-9 με την ιταλική ομάδα, στην πρεμιέρα τους στο Τσάμπιονς Λιγκ του πόλο.
Ο Χριστόδουλος Κολόμβος αναφέρθηκε στο γεγονός πως ισοφάρισαν δύο φορές την Μπρέσια, στο τελευταίο οκτάλεπτο, επισημαίνοντας την καλή αντίδραση που είχαν.
"Ήταν η πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ και σίγουρα υπήρχε λίγο παραπάνω άγχος. Παίξαμε σε μια καλή έδρα κόντρα σε μια καλή ομάδα. Ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο οκτάλεπτο αλλά στο δεύτερο είχαμε ένα μπλακ αόυτ. Από κει και πέρα βγήκε και κάποιο άγχος γιατί όταν παίζεις σε μια ιταλική έδρα είναι δύσκολο να κυνηγάς στο σκορ. Ωστόσο δείξαμε σημάδια καλής ομάδας, αφού ισοφαρίσαμε δυο φορές στο τελευταίο οκτάλεπτο. Θα κρατήσουμε την αντίδραση μας και αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι το αρνητικό τρίλεπτο που είχαμε στο 2ο οκτάλεπτο. Η συνέχεια είναι μεγάλη, έχουμε ακόμα εννέα παιχνίδια και πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Μπορούμε να πάρουμε όλα τα εντός έδρας ματς", είπε ο "ερυθρόλευκος" πολίστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: