Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Στην πόρτα της εξόδου

Ο Τζίμι Ντουρμάζ δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Μίτσελ για το δεύτερο μισό της σεζόν και όλα δείχνουν πως σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με αρκετές ομάδες -κυρίως από την Τουρκία- να έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του την προσεχή μεταγραφική περίοδο.
Μία από αυτές φέρεται να είναι και η Εσκισεχίρ, ομάδα όπου αγωνίζεται ο πολύ καλός φίλος και συμπαίκτης του Ντουρμάζ στην εθνική Σουηδίας, Ερκάν Ζενγκίν, ο οποίος έχει μιλήσει ήδη με τον 25χρονο μεσοεπιθετικό του Θρύλου για το ενδεχόμενο να γίνουν συμπαίκτες, όπως υποστηρίζει η τουρκική ιστοσελίδα «acunn» στο κείμενο με τίτλο «Βόμβα Τζίμι Ντουρμάζ».
«Ψάχνοντας έναν παίκτη που θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα κατά τη μεταγραφική περίοδο, η Εσκισεχίρ πρόσθεσε ένα όνομα στη λίστα της. Του Τζίμι Ντουρμάζ. Μεταγράφηκε στις αρχές της σεζόν στον Ολυμπιακό από την Γκεντσλέρμπιλιγκι και έχει σκοράρει μία φορά σε επτά ματς. 
Ο Ντουρμάζ θέλει να φύγει από την ελληνική ομάδα και γνωρίζει πως η Εσκισεχίρ επιθυμεί να κλείσει τη συμφωνία. Η μεταγραφή αναμένεται να έχει τον χαρακτήρα του δανεισμού με προοπτική αγοράς. Ο Ντουρμάζ έχει μιλήσει με τον Ερκάν Ζενγκίν. Ο Σουηδός διεθνής είναι στενός φίλος του Ντουρμάζ», αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: