Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Σε διπλό ταμπλό ο Θρύλος

Σε διπλό ταμπλό παίζει ο Ολυμπιακός σε ό,τι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις, ίσως και πριν από το Σαββατοκύριακο. Αναφορικά με την υπόθεση που παρουσιάζεται πιο προχωρημένη, αυτή του Ντιντιέ Ντιγκάρ, οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση του Γάλλου μεσοαμυντικού της Νις.
Είναι μάλιστα πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα την Παρασκευή, για να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσφέρει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον παίκτη αλλά και τη Νις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και απλά απομένει να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες. Ο Ντιγκάρ είναι μια επιλογή που μπορεί να βοηθήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας τόσο στον άξονα της μεσαίας γραμμής (η βασική του θέση είναι αμυντικό χαφ) όσο και στο κέντρο της άμυνας.
Το γεγονός ότι ο Ντιγκάρ μπορεί να παίξει και στόπερ είναι ένας από τους βασικούς λόγους που οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν στη συγκεκριμένη επιλογή, με τον Μίτσελ να δείχνει προτίμηση στους παίκτες που είναι σε θέση ν' αγωνιστούν σε περισσότερες από μία θέσεις. Η μεταγραφή του Ντιγκάρ θα πρέπει να θεωρείται «κλεισμένη» για τον Ολυμπιακό και οι Πειραιώτες περιμένουν πολλά από τον Γάλλο μεσοαμυντικό.
Σε ό,τι αφορά τώρα το θέμα της απόκτησης κεντρικού αμυντικού, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για την απόκτηση του Ρολάντο. Οι Ιταλοί παρουσιάζουν σχεδόν βέβαιη την απόκτηση του 29χρονου στόπερ από τη Γιουβέντους, όσο όμως δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις όλα είναι ανοιχτά.
Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε συνεχείς επαφές με την Πόρτο για να πείσουν τους «δράκους» και είναι αποφασισμένοι να επιμείνουν για μερικές μέρες ακόμα, διεκδικώντας τις πιθανότητες που τους αναλογούν. Βέβαια ο Ολυμπιακός δεν θα περιμένει για πολύ καιρό ακόμα τον Ρολάντο καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα κοιτάξουν και άλλους παίκτες. Ηδη έχουν προταθεί πολλές περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, όπως ο Κάλα που είνει ελεύθερος αλλά και ο Νάβας της Ρούμπιν Καζάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: