Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Άμεση η ένταξη του Σαντάνα

Ο Φελίπε Σαντάνα είναι ο αμυντικός που θα καλύψει το κενό του Ερίκ Αμπιντάλ. Ο Βραζιλιάνος παίκτης, ήρθε στη χώρα μας χθες, πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ. Μάλιστα, σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, κάτι που σημαίνει πως ο Βίτορ Περέιρα θέλει την όσο το δυνατόν πιο άμεση ένταξή του στον σύλλογο.
Ο λόγος είναι απλός ή καλύτερα ένας εκ των λόγων είναι απλός. Ο Ολυμπιακός θα δώσει 11 ματς σε 36 ημέρες. Και όχι οποιαδήποτε παιχνίδια, αλλά ματς κόντρα σε αντιπάλους που μάχονται για κάτι καλό στο πρωτάθλημα. Υπάρχει από εκεί και πέρα η Ντνίπρο στην Ευρώπη, ενώ... προστέθηκε και η ΑΕΚ που αποτελεί φέτος έναν πολύ ιδιαίτερο αντίπαλο στο Κύπελλο.
Έχοντας λοιπόν όλα αυτά τα παιχνίδια έως τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου, ο Περέιρα έχει στόχο να βάλει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον Σαντάνα στην ομάδα. Ούτως ή άλλως, έτοιμος είναι ο παίκτης, έκανε την πρώτη του προπόνηση, άρα εντός ολίγων ημερών δεν αποκλείεται να τον δούμε να φορά την «ερυθρόλευκη» σε αγώνα του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: