Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Αγγαρεία με τον Υδραϊκό

Ο Υδραϊκός πήγε για το θαύμα στο ματς με τον Ολυμπιακό για την 15η αγωνιστική, αλλά δεν το κατάφερε. Οι παίκτες του Δημήτρη Μαυρωτά υπνώτισαν τους νταμπλούχους και κέρδιζαν 3-2 στο πρώτο οκτάλεπτο, αλλά τελικά υπέκυψαν με 8-14.
Χωρίς τους γερόλυκους Γιώργο Μαυρωτά και Φίλιππο Καϊάφα, ο Υδραϊκός προηγήθηκε ακόμα και με 4-2 στο ξεκίνημα του β’ οκταλέπτου, απέναντι στον Ολυμπιακό που παρατάχθηκε δίχως τον Αλέξανδρο Γούνα. Κάπου εκεί όμως οι φιλοξενούμενοι συνήλθαν και έκαναν ένα εντυπωσιακό σερί 0-7, για να κλείσουν το ημίχρονο προηγούμενοι με 4-9.
Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έφτασε τελικά στην επικράτηση με 8-14 και πλέον μπορεί να σκέφτεται την καθοριστική αναμέτρηση με την Μπαρτσελονέτα, την ερχόμενη Τετάρτη στην Ισπανία για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Τη 15η νίκη του σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα πόλο ανδρών της Α1 πέτυχε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε 14-8 του Υδραϊκού. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 3-2 στο πρώτο οκτάλεπτο, αλλά λίγο πριν το ημίχρονο η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου «ανέβασε ταχύτητα» και τελικά δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη. Πλέον το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό είναι στην καθοριστική αναμέτρηση με την Μπαρτσελονέτα, στην Ισπανία, για το Τσάμπιονς Λιγκ.
ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-2, 1-5, 1-4, 3-3.
ΥΔΡΑΪΚΟΣ: Κούφαλης 1, Κοκκινάκης 3, Μπαγλατζής 1, Αργυρόπουλος 1, Βλοντάκης 1, Στελάτος 1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μυλωνάκης 1, Βλαχόπουλος 1, Φουντούλης 4, Ντόσκας 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 2, Δερβίσης 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια: