Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Αμφίβολος ο Πρίντεζης

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί στον Ολυμπιακό η συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα. Ο διεθνής φόργουορντ πήρε εξιτήριο την Πέμπτη (26/2), ωστόσο, ακόμη ο οργανισμός του παρουσιάζεται εξασθενισμένος, απόρροια της γαστρεντερίτιδας, που τον ταλαιπωρεί από την Τετάρτη. Ο Πρίντεζης, ωστόσο, παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει, προπονήθηκε το απόγευμα μαζί με τους συμπαίκτες του δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, ώστε να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στην κρίσιμη αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου του Top-16.
Ο υπαρχηγός των «ερυθρόλευκων» είναι παλικάρι και το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν, όταν χρειάστηκε να «σφίξει» τα δόντια έπειτα από τραυματισμούς, οπότε τίποτε δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Σε ό,τι αφορά τον Μιχάλη Τσαϊρέλη, ο νεοαποκτηθείς φόργουορντ λογικά δεν θα αγωνιστεί, με δεδομένο ότι ακόμη δεν έχει μπει στη φιλοσοφία των «ερυθρόλευκων». Επίσης, θα πρέπει να συνυπολογιστεί το γεγονός ότι προέρχεται από ίωση και πιθανότατα δεν θα ρισκάρει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Δημήτρης Αγραβάνης από την πλευρά του συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης, που του έχουν χορηγηθεί από το ιατρικό επιτελείο. Το δικό του πρόγραμμα ακολούθησε αι ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος επίσης δεν πρόκειται να αγωνιστεί απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα.
Αν προστεθεί και η περίπτωση του Δημήτρη Κατσίβελη, για τον οποίο έχουμε αναφερθεί νωρίτερα σε άλλο κείμενο, τότε αυτομάτως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ότι ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την ομάδα της Ανδαλουσίας με αρκετές και σημαντικές ελλείψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: