Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Τους πήρε... παραμάζωμα στο δεύτερο!

Οι αριθμοί λένε την αλήθεια και μόνο. Και στην περίπτωση του Βασίλη Σπανούλη οι αριθμοί ναι μεν... σπάνε τα κοντέρ αλλά αποδεικνύουν και την εκπληκτική κατάσταση του αρχηγού του Ολυμπιακού! Ο απίστευτος Σπανούλης του τελευταίου διαστήματος, πραγματοποίησε μία ακόμη εκπληκτική εμφάνιση αυτή τη φορά απέναντι στη Μάλαγα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Ο αρχηγός του Θρύλου δεν ξεκίνησε καλά το ματς για αυτό και στο πρώτο δεκάλεπτο έμεινε για αρκετό διάστημα στον πάγκο. Χαρακτηριστικό ήταν πως το ημίχρονο το τελείωσε με μόλις 4 πόντους και 2 ασίστ.
Δεν μπορούσε να βοηθήσει όπως ήθελε στην επίθεση, αλλά στην άμυνα έδειξε ότι είναι παλικάρι! Βούτηξε, ξανά, στο παρκέ για να κλέψει την μπάλα, ενώ έκανε και τάπα σε αιφνιδιασμό! Στο δεύτερο ημίχρονο ο... συνήθης Σπανούλης! Από τους 4 πόντους στην επίθεση έφτασε τους... 18! Ενώ όσον αφορά τις ασίστ εκτοξεύτηκε από τις 2 στις 10!
Και φυσικά μετά το τέλος του αγώνα έφυγε για μία ακόμη φορά χαμογελαστός για τα αποδυτήρια χαιρετώντας με χαρά τον κόσμο του Θρύλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: