Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Πρώτα ο Μήτρογλου και μετά οι... άλλοι

Το θέμα παραμονής του Κώστα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό θα είναι από τα κυρίαρχα της «ερυθρόλευκης» επικαιρότητας το φετινό καλοκαίρι και υπάρχουν αρκετές παράμετροι που θα καθορίσουν τι μέλλει γενέσθαι. Το σίγουρο, πάντως, είναι πως επιθυμία του παίκτη είναι να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους» και όχι να επιστρέψει στο Λονδίνο για λογαριασμό της Φούλαμ στην οποία ανήκει. Χθες υπήρξε δημοσίευμα γαλλικής ιστοσελίδας, σύμφωνα με το οποίο ο Ολυμπιακός είναι και πάλι (όπως και το προηγούμενο καλοκαίρι) στη λίστα των ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Αντρέ Ζινιάκ.
Βέβαια αυτήν τη φορά υπάρχει η υποσημείωση πως η Ντιναμό Μόσχας είναι το φαβορί για την απόκτηση του Γάλλου στράικερ της Μαρσέιγ και μάλιστα οι Γάλλοι δεν αποκλείουν ο Ζινιάκ να έχει ήδη συμφωνήσει με τους Μοσχοβίτες. Τονίζουν μάλιστα πως η παρουσία του Βαλμπουενά στη ρωσική ομάδα (ήταν συμπαίκτης του Ζινιάκ στη Μαρσέιγ) ίσως παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Γάλλου φορ... Χρήζει, όμως, ιδιαίτερης μνείας πως στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται ότι δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να κάνει την έκπληξη και να πείσει τον παίκτη να μην πάει στη Μόσχα αλλά στην Ελλάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δείξει «ζεστό» ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ζινιάκ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε.
Οι συζητήσεις με τη γαλλική ομάδα δεν κατέληξαν σε συμφωνία, ωστόσο το συμβόλαιο του Γάλλου στράικερ με την ομάδα της Μασσαλίας λήγει το καλοκαίρι και ως εκ τούτου ο Ζινιάκ είναι ελεύθερος να υπογράψει στην ομάδα της αρεσκείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: