Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Θα κοιτάξει στα μάτια την αρκούδα

Η ομάδα μπάσκετ του Θρύλου, μετά και τη χθεσινή νίκη στην Αμαλιάδα επί του Κόροιβου με σκορ 87-70, έχει στρέψει την προσοχή της πλέον στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του πλέον έχουν στο μυαλό τους μόνο το παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα ματς της σεζόν, αφού το τελικό αποτέλεσμα θα κρίνει το αν ο Ολυμπιακός θα τερματίσει σε μια από τις δύο πρώτες θέσεις που δίνουν το πλεονέκτημα έδρας.
Ο Θρύλος έχει αποδείξει πως παλεύει πάντα κάθε ματς, ακόμα κι αν αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες και ατυχίες με τραυματισμούς, ειδικότερα το τελευταίο διάστημα.
Είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» θα παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα έχει πολλή ποιότητα, έναν εξαιρετικό προπονητή και θα κοιτάξει στα μάτια την ρωσική ομάδα.
Η θρυλική καρδιά και ο αγωνιστικός τσαμπουκάς είναι σήμα κατατεθέν της ομάδας του Ολυμπιακού, που προετοιμάζεται κατάλληλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι και με συγκέντρωση και προσπάθεια μπορεί να τα καταφέρει.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: