Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

"Παίζει" και του "Φέτφα" για καλοκαίρι

Καθόλου μακρινό δεν θα πρέπει να θεωρείται το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του Γιάννη Φετφατζίδη για λογαριασμό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, καθώς ο βραχύσωμος διεθνής μεσοεπιθετικός ενδέχεται το προσεχές καλοκαίρι να φορέσει και πάλι την ερυθρόλευκη φανέλα.
Ο ΘΡΥΛΟΣ παραχώρησε το καλοκαίρι του 2013 τον «Φέτφα» στην Τζένοα, ο ιταλικός σύλλογος ωστόσο, οφείλει από τότε στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ένα ποσό της τάξεως των 4.000.000 ευρώ.
Συν τοις άλλοις, ο 24χρονος βιρτουόζος ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να πιάσει απόλυτα στην ομάδα της Γένοβας, με αποτέλεσμα οι «rossoblu» να τον παραχωρήσουν δανεικό στην Κιέβο Βερόνα.
Ο Φετφατζίδης δεν έχει βιώσει μέχρι στιγμής την καλύτερη δυνατή εμπειρία στο Campionato όσον αφορά τον χρόνο συμμετοχής που περίμενε να έχει και βλέποντας ότι τα χρόνια σιγά-σιγά περνούν (δεν είναι πλέον το ταλέντο των 19 ή 20 ετών) αρχίζει να σκέφτεται πολύ σοβαρά να «εκτοξεύσει» την καριέρα του -και την αγωνιστική του αξία- μέσω της επιστροφής του στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, άρα κατ' επέκταση και στα... σαλόνια του Champions League.
Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ δεν λένε, φυσικά, «όχι» στον εμπλουτισμό του ρόστερ με ελληνικό «αίμα», πόσω μάλλον όταν πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή της ποιότητας και των δυνατοτήτων του Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος επιπροσθέτως είναι ακόμα σε ηλικία που μπορεί, είτε να προσφέρει για 10 χρόνια, είτε κάποια στιγμή να (ξανα)πωληθεί φέρνοντας εκ νέου ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία του συλλόγου. Συν τοις άλλοις, ο «Φέτφα» είναι αγαπητός στην ερυθρόλευκη εξέδρα, ενώ δεν θα χρειαστεί ούτε μια μέρα προσαρμογής γνωρίζοντας άριστα τα... κατατόπια στο Ρέντη.
Εννοείται ότι για να υπάρξει συμφωνία επιστροφής του διεθνούς μεσοεπιθετικού στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, το ποσό που θα απαιτηθεί θα είναι κατά πολύ μικρότερο απ' αυτό που είχε δώσει η Τζένοα για να τον αποκτήσει από τους πρωταθλητές Ελλάδας προ διετίας και προφανώς θα «σβήσει» απλώς ένα μέρος του χρέους των Γενοβέζων προς τον ΘΡΥΛΟ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: