Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Και τώρα... φιέστα!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή (03/05, στις 19:00) στο Ναό την Καλλονή, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Ο συγκεκριμένος αγώνας, αναμένεται να είναι πραγματική γιορτή. Αφενός πρόκειται για τον τελευταίο αγώνα εντός έδρας για τη φετινή αγωνιστική σεζόν, αφετέρου, μετά την λήξη του παιχνιδιού, θα πραγματοποιηθεί η απονομή του 42ου πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό.
Οι ΓΑΥΡΟΙ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για τελευταία φορά στο Ναό γι' αυτή τη σεζόν τους ποδοσφαιριστές του Βίτορ Περέιρα, που θα προσπαθήσουν να συνδυάσουν νίκη και θέαμα, ώστε να ευχαριστήσουν αυτόν τον υπέροχο κόσμο που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της ομάδας, όντας ο δωδέκατος παίκτης.
Μάλιστα, εκτός απ' αυτό, οι φίλοι του Θρύλου, θα έχουν τη δυνατότητα να αποθεώσουν για ακόμη μια φορά την τεράστια ομάδα Πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, που κατέκτησε τον ευρωπαϊκό τίτλο, προσφέροντας μεγάλη χαρά σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού.
Αυτό που θα συμβεί θα είναι κάτι το εκπληκτικό, αφού οι άνθρωποι της ομάδας, πραγματοποιούν κάθε χρονιά όλο και καλύτερη φιέστα. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός, ο απόλυτος κυρίαρχος του ελληνικού ποδοσφαίρου, που πάντα θα βρίσκεται στην κορυφή και θα πανηγυρίζει ευρωπαϊκές επιτυχίες και τίτλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: