Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Κούπα και φιέστα στο εξοχικό

Αυτό είναι σωστό, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και ΚΥΠΕΛΛΟ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Οι κορίτσαροι του Θρύλου «κάρφωσαν» τις «πράσινες» στο... εξοχικό της Κυψέλης με 3-1 σετ και κατάκτησαν με πανηγυρικό τρόπο το πρωτάθλημα στο βόλεϊ Γυναικών. Με τεράστια εμφάνιση σε ένα εχθρικό γήπεδο από τους οπαδούς του ΠΑΟ που δημιούργησαν δύσκολες συνθήκες. Αλλά με Πειραιώτικη μαγκιά και ψυχή έκαναν πάρτι… τίτλου μέσα στην έδρα των «πράσινων» και απέδειξαν πως είναι η κορυφαία ομάδα του γυναικείου βόλεϊ.
Κι αν ήταν λίγο πιο προσεκτικές θα είχαν νικήσει με 3-0 σετ στο ματς, αλλά στο τρίτο σετ χαλάρωσαν λίγο με αποτέλεσμα να μειώσει ο ΠΑΟ με 1-2 σετ. Αλλά έτσι είχε μεγαλύτερη γλύκα το «κάρφωμα» από τις «ερυθρόλευκες». Σε ό,τι αφορά τα δύο πρώτα σετ, ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Ο Ολυμπιακός ήταν απόλυτος κυρίαρχος στο ματς. Μεγάλο «όπλο» για τον Θρύλο ήταν το σερβίς με την Μπραμπόροβα να κάνει ό,τι ήθελε και να διαλύει την υποδοχή του ΠΑΟ.
Συν τοις άλλοις, η Νέσοβιτς ήταν σε μεγάλη ημέρα επιθετικά, ενώ πάντα το μπλοκ έκανε τη διαφορά και τα σετ πήγαν εύκολα στον Ολυμπιακό. Πάρτι στο πρώτο με 15-25 και το ίδιο στη συνέχεια στο δεύτερο με 18-25. Κι αν δεν υπήρχαν αυτό το κατάπτυστο πανό από την πλευρά των οπαδών του ΠΑΟ για τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για να έχουμε διακοπές, το 0-3 θα έρχονται απόλυτα φυσιολογικά.
Δεν έχει σημασία, όμως, διότι το τέταρτο σετ ήταν εξίσου εύκολο. Το μαρτυρά και το τελικό σκορ (14-25). Πάλι το σερβίς έκανε τη διαφορά, ενώ μαζί με τη Νέσοβιτς, ανέβηκαν τόσο η Βέσοβιτς όσο και η Μπραμπόροβα. Πάντα σταθερές αξίες η λίμπερο Κονόμι, αλλά και οι Γιώτα, Λαμπρούση και Κωνσταντινίδου, ενώ η Χριστοδούλου είχε κι εκείνη μερίδιο στη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μέσα στην Κυψέλη.
Τα σετ: 15-25, 18-25, 25-22, 14-25

Δεν υπάρχουν σχόλια: