Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Υπόκλιση Μουρίνιο στον Ολυμπιακό

Την ώρα λοιπόν που οι αλλόθρησκοι ρίχνουν... τόνους λάσπη στον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του, δίχως να αναγνωρίζουν τις δικές τους αδυναμίες, οι οποίες είναι πάμπολλες, έρχεται ένας από τους καλύτερους προπονητές στο εξωτερικό, ο Ζοσέ Μουρίνιο, να αναγνωρίσει την αξία και το μεγαλείο του Ολυμπιακού, όπως επίσης και άλλων ομάδων.
Αφορμή έχει σταθεί η κυριαρχία της Τσέλσι στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, η οποία θέλει πλέον ελάχιστους πόντους για να κατακτήσει τον τίτλο, έναν εκ των πιο εύκολων στην ιστορία της, αλλά και γενικά εύκολων, καθώς η πρώτη ομάδα (σ.σ. στη συγκεκριμένη περίπτωση η Τσέλσι) δεν δυσκολεύτηκε και δεν απειλήθηκε σχεδόν ποτέ.
Διαβάστε λοιπόν τι είπε ο Πορτογάλος τεχνικός, βγάζοντας το καπέλο του στον Ολυμπιακό και αναγνωρίζοντας την τεράστια αξία του συλλόγου. «Όπως πάντα, η Τσέλσι είναι πολύ δυνατή παντού. Στα γκολ που έβαλε, εντός έδρας, εκτός έδρας και στον αριθμό των γκολ που δέχτηκε. Από κάθε άποψη, βρίσκεις την Τσέλσι πολύ δυνατή. Είμαστε στην κορυφή από την πρώτη αγωνιστική και στο μοντέρνο ποδόσφαιρο, κάτι τέτοιο το κάνεις πολύ δύσκολα», ανέφερε ο Μουρίνιο και κατέληξε.
«Υπάρχουν χώρες που η κυριαρχία είναι συνηθισμένη, όπως σε αυτές των Μπάγερν, Σέλτικ, Βασιλείας και Ολυμπιακού. Υπάρχουν χώρες όπου η κυριαρχία συνεχίζεται για χρόνια. Δεν νομίζω ότι αυτή η χώρα (σ.σ. η Αγγλία) είναι καλό παράδειγμα αυτού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: