Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

«Θα κατακτήσουμε τον τίτλο»

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο περιθώριο της κλήρωσης του F4 ο τεχνικός του Θρύλου, Θόδωρος Βλάχος. Ο Έλληνας προπονητής τόνισε χαρακτηριστικά:
«Σε αυτό το F4 δε φοβόμαστε κάτι. Είμαστε το φαβορί, το ξέρουμε. Θέλουμε πολύ τον τίτλο. Θα είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Είναι ένας από τους στόχους που έχουμε. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε σοβαροί και δε θα φοβηθούμε κανένα παιχνίδι, τόσο στον ημιτελικό, όσο και στον τελικό, στον οποίο θεωρώ ότι θα φτάσουμε. Πεποίθηση μου είναι ότι θα κατακτήσουμε τον τίτλο.
Όσον αφορά το άλλο παιχνίδι, δε θα κάνω προγνωστικά, στέκομαι στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός και ο Υδραϊκός, στα μεταξύ τους παιχνίδια μετρούν δύο ισοπαλίες. Είναι πολύ λεπτή η θέση μου, ως προπονητής του Ολυμπιακού να κάνω εκτιμήσεις.
Δεν έχω προτίμηση σε κανέναν αντίπαλο, εμείς θέλουμε το Κύπελλο και παρότι ένας τελικός Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού έχει διαφορετικό χρώμα πάντα, λόγω των ονομάτων των δύο συλλόγων, στο αγωνιστικό κομμάτι θα κοιτάξουμε να παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί και να φτάσουμε στο στόχο μας, που είναι η κατάκτηση του τροπαίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: