Κυριακή 31 Μαΐου 2015

«Θα συνεχίσει την παράδοση με Ρομπίνιο»

Οι δηλώσεις του Ρομπίνιο, που άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, έκαναν αίσθηση σε παγκόσμια κλίμακα. Στη Σερβία, πάντως και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα vesti, έβαλε τους αναγνώστες της γρήγορα στο κλίμα, καθώς είχε για τίτλο: «Ετοιμάζει νέα βόμβα με Ρομπίνιο».
Μέσα στο δημοσίευμα υπήρχαν οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου επιθετικού, ενώ τονίστηκε ότι, εφόσον κάνει τη μεταγραφή ο Ολυμπιακός, τότε «...θα συνεχίσει την παράδοση που έχει χτίσει με την απόκτηση παικτών παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Τζιοβάνι, ο Ριβάλντο, ο Καρεμπέ, ο Μέλμπεργκ, ο Σαβιόλα, ο Γκαλέτι...».
Και φυσικά, αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια που επιμελώς επιχειρούν να κρύψουν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, αλλά η ιστορία έχει γράψει και θα συνεχίσει να γράφει.
Εντάξει, ο Ρομπίνιο μπορεί να αδίκησε κάπως τον εαυτό του, γιατί διέθετε τα προσόντα για να κάνει τη διαφορά στο υψηλότερο επίπεδο, όμως και τώρα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν είναι τυχαίο ότι κλήθηκε στην εθνική Βραζιλίας και πάλι.
Η Σάντος είναι το… λιμάνι του Ρομπίνιο, αλλά και η μεγάλη αγάπη του Τζιοβάνι, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες και με τον Νεϊμάρ το 2010, όταν κατάκτησαν το πρωτάθλημα Παουλίστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: