Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Το γλέντι των «ερυθρόλευκων» κορίτσαρων

Η χρονιά για τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού είχε θριαμβευτικό φινάλε. Μετά την Ευρωλίγκα, σειρά είχε το πρωτάθλημα και έτσι το φινάλε ήταν ονειρικό. Το πρώτο γλέντι έγινε παρέα με τους ΓΑΥΡΟΥΣ στο Παπαστράτειο, αλλά η συνέχεια δόθηκε σε νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής. Εκεί διασκέδασαν μέχρι πρωίας οι πρωταθλήτριες Ελλάδας, με την ψυχή τους. Κάτι που άξιζαν από κάθε άποψη 100% και δικαιολογημένα το «έκαψαν». Ήταν ένα βράδυ που το έριξαν έξω, ήπιαν λίγο παραπάνω, ξεφάντωσαν, αλλά εκεί που διακρίθηκαν όσο τίποτα άλλο ήταν στο χορό.
Τα κορίτσια του Θρύλου έδωσαν εκεί ρεσιτάλ, ήταν απίστευτες και συγκέντρωσαν όλα τα βλέμματα των θαμώνων του μαγαζιού, εκτός από τα άκρως θετικά σχόλια και τα συγχαρητήρια που δέχθηκαν, μαζί με τις φωτογραφίες που έβγαζαν με κόσμο που διασκέδαζε. Πάντα παρέα με την κούπα του πρωταθλητή Ελλάδας.
Η μοναδική που έλειπε από αυτή τη βραδιά ήταν η Εύη Τετζαλίδου. Η αθλήτρια του Ολυμπιακού είναι γιατρός και έκανε εφημερία την Κυριακή, οπότε δεν μπορούσε να ξενυχτήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: