Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Με Πουλίδο η έναρξη της προετοιμασίας

O Άλαν Πουλίδο βρίσκεται στην Ελλάδα και την προσεχή Δευτέρα (6/7) θα δώσει το “παρών” στην πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν.
Ο Ολυμπιακός δεν έχει πάψει από πέρυσι να ποντάρει πολλά στο “χαρτί” του Άλαν Πουλίδο. Η δικαστική διαμαχή του Μεξικανού επιθετικού με την Τίγκρες φτάνει στο τέλος της και αναμένουμε την τελική απόφαση από το CAS.
Ο διεθνής επιθετικός δηλώνει στον Τύπο της πατρίδας του ότι δεν έχει συμβόλαιο με την Τίγκρες και σύντομα θα ανακοινωθεί η τελική ετυμηγορία. Ο Πουλίδο βρίσκεται από την Τετάρτη (1/7), ήδη, στην Ελλάδα μετά την περιπέτεια που είχε στο ταξίδι από το Μεξικό, όπου το αεροπλάνο που τον μετέφερε, έπιασε φωτιά!
Ο ίδιος είναι σίγουρος για το μέλλον του και πως είναι θέμα χρόνου να απαλλαγεί από την Τίγκρες. Την προσεχή Δευτέρα (6/7) θα βρίσκεται στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, στην πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο 24άχρονος (8/3/1991) “γκολεαδόρ” είναι ο μοναδικός παίκτης στον οποίο αναφέρθηκε ονομαστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο πρόσφατο παγκόσμιο συνέδριο των συνδέσμων της Θύρας 7 που πραγματοποιήθηκε στο Καραϊσκάκης (27/6). Ο Ολυμπιακός έχει επενδύσει στον Μεξικανό και η αίσθηση πως ο Άλαν Πουλίδο μπορεί να κάνει πολλά όμορφα πράγματα με την ερυθρόλευκη ριγωτή εξακολουθεί να υφίσταται, με τις προσδοκίες να είναι μεγάλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: