Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

«Λυπηθήκαμε που έφυγαν αλλά…»

Ο Βασίλης Σπανούλης «έκλεψε» την παράσταση στο Βελιγράδι όπου βρέθηκε για τις εκδηλώσεις του πρακτορείου του Μίσκο Ραζνάτοβιτς και οι Σέρβοι δεν έχασαν την ευκαιρία να τον… ανακρίνουν τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και το Ευρωμπάσκετ.
«Ο Κώστας Σλούκας μας άφησε και ήταν πολύ σημαντικός για την οικογένειά μας. Είμαστε πολύ λυπημένοι που δεν βρέθηκε λύση, αλλά έχουμε παίκτες για παίξουμε μπάσκετ. Επίσης, ο Ντάνστον πήγε στην Εφές, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό συμβαίνει. Μετά το 2012 έφυγε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς και ακολούθησαν μερικοί σημαντικοί παίκτες. Πιστεύω πως η διοίκηση θα βρει αντάξιους αντικαταστάτες για τη νέα σεζόν», δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης στο σερβικό πρακτορείο ειδήσεων TanYung.
Στην συνέχεια ο Ελληνας γκαρντ ρωτήθηκε για τις τουρκικές ομάδες αλλά και το Ευρωμπάσκετ του 2015: «Είχα προσφορές από την Τουρκία, αλλά οι ομάδες τους αναπτύσσονται. Εχουν μεγάλα μπάτζετ και πάντα κοιτούν τους καλύτερους παίκτες στην αγορά.
Οσον αφορά το Ευρωμπάσκετ, περιμένω πως θα είναι μία πολύ υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Η Σερβία έχει πολύ καλή ομάδα. Επαιξε πολύ καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο και πήρε το ασημένιο μετάλλιο. Θα είναι ένα από τα φαβορί για να κερδίσει την διοργάνωση».
Σχετικά με το μέλλον του είπε: «Εχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ελπίζω την επόμενη σεζόν να είμαι σε υψηλό επίπεδο. Πάντα έχουμε τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες και θα μας πληγώσει αν δούμε άλλους να τα πηγαίνουν καλύτερα από ό,τι εμείς».
Τέλος, αναφέρθηκε στο παιχνίδι επίδειξης που έγινε στο Βελιγράδι για τα 20 χρόνια λειτουργίας του πρακτορείου του Μίσκο Ραζνάτοβιτς: «Ηταν πολύ ωραίο που παίξαμε μπροστά στους φιλάθλους του Ερυθρού Αστέρα. Δεν περίμενα τόση υποστήριξη κι ενθουσιάστηκα. Ο Ολυμπιακός ο Ερυθρός Αστέρας είναι αδελφοποιημένοι. Είναι πάντα ωραίο να έρχεσαι στο Βελιγράδι και να παίζεις μπροστά σε αυτό το φανταστικό κοινό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: