Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Δεν τα είπες όλα, Μπράιαντ...

Το «παρών» στην εκδήλωση των εορτασμών για τα 20 χρόνια της BEO Basket, του γραφείου μάνατζερ του Μίσκο Ραζνάτοβιτς, βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Μπράιαντ Ντάνστον και προχώρησε σε δηλώσεις, αφήνοντας αιχμές για τη στάση του Ολυμπιακού.
Τα πράγματα είναι απλά και ο Αμερικανός σέντερ δεν τα είπε όλα, αποκρύπτοντας κάποιες πτυχές των γεγονότων και των συζητήσεων που είχε με τους «ερυθρόλευκους» για την ανανέωση της συνεργασίας τους, προσπαθώντας να δικαιολογήσει προφανώς την απόφασή του να μετακινηθεί στην Εφές.
Τι δεν είπε λοιπόν ο Ντάνστον; Ότι στα μέσα της σεζόν, όταν είχε συνάντηση με την διοίκηση του Ολυμπιακού και είχε τεθεί επί τάπητος συμβόλαιο για 1+1, ο Ντάνστον είχε πει «ναι» στον Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Είχε συμφωνήσει!
Βέβαια ο Σέρβος μάνατζερ δεν είπε ποτέ στον Ολυμπιακό ότι ο Ντάνστον συμφωνεί στην προσφορά των Πειραιωτών! Ο Ντάνστον φυσικά πληροφορήθηκε για όλο το στόρι στη συνάντηση που είχε με τους Αγγελόπουλους, αλλά τότε ήταν αργά!
Οπότε όλα αυτά που είπε ότι «έπρεπε από τα μέσα της σεζόν να δείξουν ότι με ήθελαν και να με κρατήσουν», δεν ισχύουν.
Ο Ραζνάτοβιτς του το απέκρυψε (βλέπετε, στις μεταγραφές η προμήθεια των μάνατζερ είναι μεγαλύτερη απ’ ότι στις ανανεώσεις), ενώ παρόμοια τακτική είχε χρησιμοποιήσει ακολουθήσει στην περίπτωση του Κάιλ Χάινς.
Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, ο Ντάνστον όμως γνωρίζει πολύ καλά, οπότε ας αφήσει τις δηλώσεις και τις αιχμές, γιατί ξέρουμε κι εμείς τι πραγματικά συνέβη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: