Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Απομακρύνεται ο Φιλίπ Μεξές

Ο Φιλίπ Μεξές αποτέλεσε έναν από τους βασικούς στόχους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για την θέση του κεντρικού αμυντικού, ο 33χρονος διεθνής Γάλλος στόπερ ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει στη Μίλαν, έπειτα από προσωπική παρέμβαση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Ο Γάλλος -γεννημένος στην Τουλούζ- κεντρικός αμυντικός είχε ξεκαθαρίσει ότι θα συζητούσε τις προτάσεις που ενδεχομένως θα είχε στα χέρια του μόνο σε περίπτωση που η Μίλαν δεν του πρότεινε νέο συμβόλαιο.
Ο Μεξές επιθυμούσε διακαώς να συνεχίσει στους «rossoneri» και γι' αυτό είχε προτείνει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Μίλαν ακόμα και με τα μισά χρήματα σε σχέση με το ισχύον συμβόλαιο.
Τελικά, έπειτα από προσωπική παρέμβαση του «ισχυρού άνδρα» της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο Φιλίπ Μεξές θ΄ανανεώσει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- την συνεργασία του με τον σύλλογο του ιταλικού Βορρά, με τις ετήσιες απολαβές του να είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, μειωμένες κατά 40% με 50%...
Η ουσία, όμως, είναι ότι δεν θα δούμε με την ερυθρόλευκη φανέλα έναν από τους καλύτερους Ευρωπαίους κεντρικούς αμυντικούς των τελευταίων ετών, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε η διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: