Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Μπλέκουν και τον Ολυμπιακό με Μπαλοτέλι

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν είναι πλέον στα σχέδια του Μπρένταν Ρότζερς και της Λίβερπουλ και οι Ιταλοί μπλέκουν και το όνομα του Ολυμπιακού στους υποψήφιους διεκδικητές του.
Στο τέλος της φτάνει η σύντομη παρουσία του Μάριο Μπαλοτέλι στη Λίβερπουλ, αφού ο προπονητής των "κόκκινων" Μπρένταν Ρότζερς του ανακοίνωσε πως δεν τον υπολογίζει και τον έστειλε να προπονείται μακριά από την πρώτη ομάδα (μαζί με τους Φάμπιο Μπορίνι και Χοσέ Ενρίκες). Η μεταγραφή του "σούπερ Μάριο" στη Λίβερπουλ είχε στοιχίσει πέρσι περίπου 22 εκατομμύρια ευρώ, αλλά αποδείχτηκε παταγώδης αποτυχία, αφού ο Ιταλός διεθνής δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στο Άνφιλντ και τις απαιτήσεις του.
Τώρα οι "κόκκινοι" προσπαθούν να τον ξεφορτωθούν, αλλά δεν έχουν καμία πρόταση για να τον παραχωρήσουν. Αναγκαστικά, στρέφονται στο μάνατζερ του Μπαλοτέλι, τον "πολύ" Μίνο Ραϊόλα και περιμένουν από αυτόν να τους δώσει τη λύση. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της lastampa.it δεν είναι και πολλές οι ομάδες που (ίσως) ενδιαφέρονται για τον 25χρονο επιθετικό (για δανεισμό εννοείται): κάποιες ομάδες από την Τουρκία και το Κατάρ, λιγότερο ο Ολυμπιακός και ίσως θα μπορούσε και η Μονακό (είχε δείξει και στο παρελθόν ενδιαφέρον). Από την άλλη πλευρά μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από ομάδες της Ιταλίας, ιδίως αν η Λϊβερπουλ δεχτεί να "βοηθησει" λίγο (να πληρώνει το μισό συμβόλαιο του παίκτη) . Η Λάτσιο θα μπορούσε να κάνει κίνηση (αν προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ), ίσως και η Μπολόνια.
Δεν χρειάζεται φαντάζομαι να σχολιάσω πως οποιαδήποτε σενάρια περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον τρελό-Μάριο έχουν τη βάση τους στη σφαίρα της φαντασίας. Είναι αδύνατο για τους ερυθρόλευκους να πλησιάσουν στο κασέ του Ιταλού διεθνή (ακόμα και να ξεπερνούσαμε τις όποιες αντιρρήσεις για το χαρακτήρα του). Όπως απίθανο φαντάζει αυτή τη στιγμή ακόμα και το να βρεθεί ομάδα (που πρωταγωνιστεί) να ενδιαφερθεί. Φυσικά με μάνατζερ το Ραϊόλα όλα είναι πιθανά ακόμα και τα πιο απίθανα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: