Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ηγέτης ο Καμπιάσο

Στις δηλώσεις του; Πολύ σοβαρός. «Ήταν μια σπουδαία νίκη αλλά δεν έχει προκριθεί κανείς με 3β. θέλουμε δουλειά ακόμα», δήλωσε. Στο γήπεδο; Στρατηγός. Δεύτερος προπονητής. Έδινε οδηγίες στους συμπαίκτες του. Έτρεχε με σκοπό, όχι στα… κουτουρού.
Υπάρχει μάλιστα μια χαρακτηριστική φάση στο φινάλε του αγώνα που αποδεικνύει πόσο σημαντικός ήταν χθες το βράδυ ο Εστεμπάν Καμπιάσο και, παράλληλα, πόσο σημαντικός θα είναι γενικώς στον φετινό Ολυμπιακό. Η Άρσεναλ κερδίζει μια στημένη μπάλα με το που μπαίνει στο γήπεδο ως αλλαγή ο Βούρος. Ο νεαρός στόπερ δείχνει σαστισμένος. Δεν μαρκάρει κάποιον. Απλά καλύπτει χώρο.
Τον βλέπει ο Καμπιάσο, τον αγκαλιάζει, τού δείχνει έναν αμαρκάριστο παίκτη της Άρσεναλ και τον σπρώχνει προς αυτόν! Απίθανος ο Αργεντινός που έτσι θα βελτιώσει τους άπειρους παίκτες των Πειραιωτών αλλά ακόμα και οι πιο έμπειροι θα κερδίσουν.
Και κάτι τελευταίο. Μπορεί να ήταν cool ο Καμπιάσο στις δηλώσεις του αλλά μπαίνοντας στα αποδυτήρια ούρλιαζε σαν μικρό παιδί για την επιτυχία. Μια νίκη επί της Άρσεναλ μέσα στο σπίτι της είναι σημαντική υπόθεση ακόμα και για παίκτες όπως ο «Κούτσου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: