Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

«Υπερήφανος γι’ αυτή την ομάδα!»

Βασικό… γρανάζι για την τεράστια νίκη του Ολυμπιακού στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ, αποτέλεσε η απόδοση του Παϊτίμ Κασάμι!
Ο Ελβετός άσος μαζί με τον Εστεμπάν Καμπιάσο ήταν εκπληκτικός στην μεσαία γραμμή του Θρύλου, βγάζοντας το... λάδι των μεσοεπιθετικών της Άρσεναλ σε όλη την διάρκεια τους ματς.
Ο Μάρκο Σίλβα τον πίστεψε από την πρώτη στιγμή και μετά και την πολύ καλή απόδοση στην πρεμιέρα κόντρα στην Άρσεναλ, πρέπει να αισθάνεται δικαίωση που εν τέλει τον δήλωσε στην λίστα του Champions League.
Όπως είναι λογικό, όλοι στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά την τεράστια νίκη στο «Έμιρεϊτς», αλλά κρατάνε και χαμηλούς τόνους ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Ο Κασάμι ωστόσο, δεν έκρυψε την χαρά του και με τιτίβισμά του στον λογαριασμό στο twitter έδειξε τον ενθουσιασμό του από το «διπλό» των Πειραιωτών! «Tι σπουδαία νίκη! Υπερήφανος για αυτή την ομάδα! Σας ευχαριστώ για την τεράστια υποστήριξή σας χθες το βράδυ! Συνεχίζουμε να παλεύουμε...», έγραψε συγκεκριμένα ο Ελβετός μέσος.
 What a great victory! Proud of this team! Thanks for your immense support last night! we Keep on fighting... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: