Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Συνεχίζει το απόλυτο!

Τίποτε δεν φαντάζει ικανό να σταματήσει τη ξέφρενη και αήττητη φετινή κούρσα του Ολυμπιακού προς την κατάκτηση του 43ου τίτλου της ιστορίας του!
Οι νταμπλούχοι Ελλάδας με τέρματα των Ιντέγε (55’) και Τζίμι Ντουρμάζ (74’) πέρασαν με συνοπτικές διαδικασίες και από την έδρα της Βέροιας με 2-0 και πανηγύρισαν πανάξια την ένατη διαδοχική τους νίκη στη Super League, διευρύνοντας το εκπληκτικό απόλυτο, που αποτελεί το κορυφαίο ξεκίνημα από καταβολής του επαγγελματικού ποδοσφαίρου!
Με αυτό τον τρόπο η εκπληκτική «αρμάδα» του Μάρκο Σίλβα συνεχίζει απτόητη να …μαθαίνει προπαίδεια τους αντιπάλους της, μην επιτρέποντας σε κανένα να αμφισβητήσει την ξεκάθαρη ανωτερότητά της!
 Ο Θρύλος τέσσερις ημέρες πριν τον «τελικό» της Τετάρτης με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τη φάση των ομίλων του Champions League έδειξαν χαρακτήρα και παρά το υπέρμετρα σκληρό παιχνίδι που επιστράτευσαν οι αντίπαλοί τους έφτασαν με επιβλητικό τρόπο στο ένατο διαδοχικό τους «τρίποντο», έπειτα από θετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, αποδεικνύοντας ότι στην καλή τους ημέρα δεν έχουν αντίπαλο στις εντός των συνόρων υποχρεώσεών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: