Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Έμειναν στο «Χ» οι Παίδες

Στο 0-0 με τον Ατρόμητο εκτός έδρας έμειναν οι Παίδες της ομάδας του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Ως εκ τούτου, ο Ολυμπιακός έχει πλέον δύο βαθμούς σε τρεις αγώνες, χωρίς βέβαια να έχει κριθεί ακόμα κάτι, καθώς ο δρόμος για το πρωτάθλημα είναι ακόμα μακρύς.
Ο Ολυμπιακός λοιπόν ήταν καλύτερος στο παιχνίδι και προσπάθησε από την αρχή να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Η πρώτη απειλή ήρθε στο 12' μετά από σουτ του Μούγιου, με τον αντίπαλο πορτιέρο να μπλοκάρει την μπάλα. Λίγο μετά και πιο συγκεκριμένα στο 25', ο Φεκκάς προσπάθησε να σκοράρει με σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Η μεγάλη ευκαιρία του Θρύλου, όμως, χάθηκε στο 30'. Ο Τσακίρης κέρδισε πέναλτι από τον Ξενοπαναγή, αλλά ο Γεωργαντής δεν κατάφερε να το μετατρέψει σε γκολ, αφού ο αντίπαλος πορτιέρο κατάφερε να αποκρούσει.
Από εκεί και πέρα, ο Θρύλος πίεσε και στο Β' μέρος με ένα σουτ του Μούγιου έξω από την περιοχή, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να καταφέρνει να διώξει σε κόρνερ.
Ο Ολυμπιακός από εκεί και πέρα, δεν μπόρεσε να βάλει το γκολ που στην ουσία θα έκρινε το παιχνίδι, έμεινε στο 0-0 και δεν μπόρεσε να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση. Ήταν καλύτερος από τον Ατρόμητο και έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, η στιγμή που έκρινε το αποτέλεσμα, ήταν το χαμένο πέναλτι.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μανδάς, Κουστουμπάρδης, Πολίτης, Ανδριόπουλος, Αθανασίου, Ξενοπανάγος, Κολλινιάτης, Καστόρης (55' Δημητρίου), Βαγγέλης, Σάσσαλος, Σκαραμάγκος (80' Δρόσος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σφύρλας, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Τασιάς, Γκοτζαμανίδης, Ράμμα, Τσακίρης (76' Κουλουριώτης), Μούγιος (62' Τσέργας), Γεωργαντής (65' Μπουλάρι), Φεκκάς, Κοτσιανούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: