Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Το μυαλό στο παιχνίδι της χρονιάς

Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» και τη Βέροια στην πρωτεύουσα της Ημαθίας νικώντας με 2-0 και συνέχισε το απόλυτο σερί του στην Superleague κάνοντας το 9Χ9. Σε ακόμα μία δύσκολη έδρα με τους ποδοσφαιριστές του Γεωργιάδη να παίζουν σκληρά και να χτυπάνε στο… ψαχνό πολλές φορές, ο Θρύλος πέρασε «αέρα» και πλέον στο μυαλό όλων υπάρχει το μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Είναι το παιχνίδι της χρονιάς αυτό για τους «ερυθρόλευκους» καθώς με νίκη τους διατηρούν τις πολλές πιθανότητες πρόκρισης στους «16» του Champions League, ενώ σίγουρα εξασφαλίζουν το ευρωπαϊκό τους εισιτήριο και τη νέα χρονιά.
Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα… βράζει και θα είναι κατάμεστο όπως σε κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι άλλωστε! Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε ακόμα ένα παιχνίδι και αναμένεται να δημιουργήσουν φανταστική ατμόσφαιρα, σπρώχνοντας τους Πειραιώτες στο τρίποντο-χρυσάφι!
Ο Μάρκο Σίλβα και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα και είναι αποφασισμένοι να δώσουν στα πάντα για να έρθει άλλη μία μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία για τον Θρύλο το βράδυ της Τετάρτης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: